youropinionmatters

Jij bepaalt de inhoud!

Bij Blue Octopus stemmen we de rapporten en dashboards af op wat onze klanten willen zien.  Waarom zouden we dit ook niet doen voor onze presentatie op FinFuture?

Jij bent immers onze belangrijkste inspiratiebron.  We willen het dan ook hebben over de dingen die jij belangrijk vindt en waarop jij antwoorden wil horen.  Vul de vragen in en bepaal zo de inhoud van de presentatie en demo die we geven op FinFuture.

Kan je niet aanwezig zijn, dan mag je nog altijd mee de inhoud bepalen.  Stuur ons een bericht door hier te klikken en wij komen naar jou toe, met een op maat gemaakte presentatie.

Hier gaat het naar de vragen.

Reclameblok_standhouders_FINfuture2020

Fin Future

Fin Future is de place to be voor de finance professional, CFO of managing partner en iedereen die met de bedrijfsprocessen bezig is.  Dit event gaat door op donderdag 12/3 vanaf 15:30 in het Bosuil Stadion in Deurne.

De spreadsheet van gisteren worden inzichten die voor iedereen beschikbaar moeten zijn.  BizView zorgt voor geconnecteerde rapportage waarmee je budgettering, forecasting, analyse en dashboarden binnen ieders handbereik brengt.  En dat op één geïntegreerd platform.

Schrijf je hier in voor dit event en neem deel aan onze break-out sessie om 16:30.