full_groeiland website

Dé digitale transformatie.

Zorg voor de #digitaletransformatie in je bedrijf en groei

Investeer je tijd niet langer in het samenrapen van cijfers, maar in het analyseren van informatie en het bijsturen van je processen.
De digitale transformatie van je financiële processen kan je helpen om sneller stappen te nemen en tijd te te sparen op de tijdrovende taken.
Krijg inzichten met geautomatiseerde financiële rapporten en bedrijfsdashboards.  Stel eenvoudig budgetten op en stuur ze makkelijk bij in forecasts.

Breng een bezoek aan onze stand en ontdek wat Blue Octopus en BizView voor je bedrijf betekent op de Finance- & Digitaliseringsbeurs 2.0.

In onze break-out sessie om 16u leggen we in detail uit hoe we jou kunnen helpen om dé digitale transformatie op gang te zetten in je onderneming.  Na de sessie is er voldoende tijd om ons al je vragen te stellen.

Schrijf je hier in voor de beurs en stuur ons alvast je vragen door om zeker een antwoord te krijgen.

Tot op 16 Mei in Turnhout.

BizView1

Blue Octopus versterkt haar aanbod

Vanaf vandaag heeft de Belgische markt toegang tot het ‘state of the art’ Scandinavisch platform van BizView.

Blue Octopus biedt, als énige Belgische partner, samen BizView het meest moderne technologie platform voor budgettering, planning, rapportering, geavanceerde analyse en dashboarden aan in België. Een directe integratie met oa. het Navision platform, Qlik Sense  of Power BI maakt de oplossing compleet.

Met BizView kan je aan de slag van waar je wil, wanneer je maar wil en op elk type device, als standalone oplossing of geïntegreerd in je huidig boekhoud- of rapporteringsplatform.
BizView biedt een krachtig platform aan dat op uw maat wordt geïmplementeerd door Blue Octopus.  Blue Octopus en BizView laten u binnen de kortste keer, zorgeloos overstappen naar een compleet platform, inclusief financiële, HR, Sales en Logistieke componenten om uw cijfers beter te begrijpen en te kunnen voorspellen.

Hou ons in de gaten voor het specifieke aanbod naar de KMO en accountants. Kan je niet wachten?

Wil u snel meer informatie.  Contacteer ons via het formulier.