integrale_planning_now.png

Geïntegreerde planning – intro

Binnen een organisatie ga je op verschillende manieren je processen plannen om een optimaal beeld te krijgen van wat je doelen zijn en hoe je die doelen kan realiseren.  Alles begint met de strategie van je bedrijf en de nodige assumpties.  

Sales moet een plan indienen wat en hoe ze de doelstellingen kunnen realiseren. De financiële afdeling moet dan een kostenberekening maken om te kijken wat het resultaat gaat zijn.

Veelal is de opmaak van al deze plannen een manueel en tijdrovend proces.  Sales maakt een planning op, in Excel, waarna controlling of accounting dit moet omzetten naar een budget.  Hetzelfde voor de HR-planning, er wordt gepland vanaf wanneer bijkomende krachten nodig zijn en wat de kost hiervan is.  De financiële afdeling moet dit dan integreren in het financieel plaatje.  Vaak vertaalt het integreren zich in het overtypen van de gegevens of het kopiëren en plakken van de gegevens in een zoveelste Excel file.

Wat als je als bedrijf alles op elkaar kan afstemmen en de cijfers die door de verschillende departementen worden ingegeven op een automatische manier integreren met het financieel plan?  Denk je dat dat onmogelijk is?

Met BizView maken we dit mogelijk.

Iedereen blijft verantwoordelijk voor de ingave van zijn gegevens maar de financiële afdeling krijgt op basis van haar regels alles al door in het budget.

Haar taak is dan het afstemmen van de gegevens tussen de verschillende partijen en het ‘challengen’ van alle mogelijke gegevens.  Op die manier kan de CFO, controller en bij uitbreiding focus houden op het financieel aansturen van de onderneming in plaast van het overtypen van de gegevens.

Schrijf je hieronder in op onze reeks en ontdek hoe Blue Octopus met BizView een individueel antwoord biedt op de verschillende planningsuitdagingen zonder de integratie uit het oog te verliezen.

Abonneer je op onze reeks

* indicates required

Ik geef toestemming aan Blue Octopus om mij te contacteren via

Wij haten spam even erg als u en beloven je niet te overladen met mails. Mocht je toch vinden dat je teveel mail krijgt van ons dan kunt u zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Reclameblok_standhouders_FINfuture2020

Fin Future

Fin Future is de place to be voor de finance professional, CFO of managing partner en iedereen die met de bedrijfsprocessen bezig is.  Dit event gaat door op donderdag 12/3 vanaf 15:30 in het Bosuil Stadion in Deurne.

De spreadsheet van gisteren worden inzichten die voor iedereen beschikbaar moeten zijn.  BizView zorgt voor geconnecteerde rapportage waarmee je budgettering, forecasting, analyse en dashboarden binnen ieders handbereik brengt.  En dat op één geïntegreerd platform.

Schrijf je hier in voor dit event en neem deel aan onze break-out sessie om 16:30.

full_groeiland website

Dé digitale transformatie.

Zorg voor de #digitaletransformatie in je bedrijf en groei

Investeer je tijd niet langer in het samenrapen van cijfers, maar in het analyseren van informatie en het bijsturen van je processen.
De digitale transformatie van je financiële processen kan je helpen om sneller stappen te nemen en tijd te te sparen op de tijdrovende taken.
Krijg inzichten met geautomatiseerde financiële rapporten en bedrijfsdashboards.  Stel eenvoudig budgetten op en stuur ze makkelijk bij in forecasts.

Breng een bezoek aan onze stand en ontdek wat Blue Octopus en BizView voor je bedrijf betekent op de Finance- & Digitaliseringsbeurs 2.0.

In onze break-out sessie om 16u leggen we in detail uit hoe we jou kunnen helpen om dé digitale transformatie op gang te zetten in je onderneming.  Na de sessie is er voldoende tijd om ons al je vragen te stellen.

Schrijf je hier in voor de beurs en stuur ons alvast je vragen door om zeker een antwoord te krijgen.

Tot op 16 Mei in Turnhout.

BizView1

Blue Octopus versterkt haar aanbod

Vanaf vandaag heeft de Belgische markt toegang tot het ‘state of the art’ Scandinavisch platform van BizView.

Blue Octopus biedt, als énige Belgische partner, samen BizView het meest moderne technologie platform voor budgettering, planning, rapportering, geavanceerde analyse en dashboarden aan in België. Een directe integratie met oa. het Navision platform, Qlik Sense  of Power BI maakt de oplossing compleet.

Met BizView kan je aan de slag van waar je wil, wanneer je maar wil en op elk type device, als standalone oplossing of geïntegreerd in je huidig boekhoud- of rapporteringsplatform.
BizView biedt een krachtig platform aan dat op uw maat wordt geïmplementeerd door Blue Octopus.  Blue Octopus en BizView laten u binnen de kortste keer, zorgeloos overstappen naar een compleet platform, inclusief financiële, HR, Sales en Logistieke componenten om uw cijfers beter te begrijpen en te kunnen voorspellen.

Hou ons in de gaten voor het specifieke aanbod naar de KMO en accountants. Kan je niet wachten?

Wil u snel meer informatie.  Contacteer ons via het formulier.