data is fuel

Data als brandstof

Hoe ver staat u met uw financiële rapportering?

Bent u ondertussen al een ervaren gebruiker of bent u nog steeds op zoek naar de juiste oplossing voor de noden van uzelf en uw onderneming?

Volgens Trends is ‘data dé nieuwe brandstof’ van de bedrijven.
Ongetwijfeld hebt u heel wat data ter beschikking, die de brandstof kan zijn voor de verdere ontwikkeling van uw onderneming.  Het bezitten van deze data alleen is niet genoeg; van cijfers dienen correcte inzichten gemaakt te worden. Die inzichten moeten u in staat stellen om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor uw onderneming.

Creëer je inzichten op een geautomatiseerde manier.
Verspil geen tijd door al je data manueel bij elkaar te ‘knippen en plakken’ in excel; zorg dat je data beschikbaar is wanneer jij ze nodig hebt.

Terwijl we wakker zijn leren we nieuwe dingen en verweven we inzichten; tijdens onze slaap verwerken en klasseren we alle informatie en gegevens die we door de dag ontvangen hebben.
Op die manier zorgen we ervoor dat we de gebeurtenissen makkelijker kunnen herinneren en gebruiken als we we het meeste nodig hebben.
Als ons menselijk brein op deze manier werkt, waarom zouden we dat dan niet kunnen organiseren voor de gegevens.

Automatiseer je financiële dataverwerkingen en laat informatie spreken en zorg dat ook uw data een voortstuwende kracht wordt voor uw onderneming!

BlueOctopus_web_profile-31

Welkom bij Blue Octopus

Na heel wat denkwerk, ontwerpen en bouwen is het schip eindelijk te water.
Iwan Vandaele en Jorn Van den Driessche hebben besloten om hun krachten te bundelen en samen de markt op te gaan met een duidelijke missie.

“We vinden bij Blue Octopus dat dashboards en rapportering, samen met de automatisatie van budgettering ter beschikking moet komen voor iedereen.  Enkel op die manier kan een bedrijfsleider sneller en beter inspelen op de veranderende omgeving van vandaag. “, aldus Iwan.
“Vandaag is de CFO en/of zaakvoerder van een KMO nog te veel bezig met het bij elkaar zoeken en plakken van alle cijfers in plaats van het analyseren van de informatie.  De bedrijfsleider moet vooral focussen op het runnen van z’n business op basis van die informatie ” vult Jorn aan.

Jorn en Iwan willen mensen uit verschillende afdelingen samen brengen rond één informatieplatform, waardoor er een uniek zicht op de data ontstaat die door iedereen kan gedeeld worden.  Op die manier komt er één waarheid naar boven en beschikt iedereen binnen de onderneming over de juiste informatie om z’n processen beter te sturen.

Door de combinatie van een krachtige analyse en een snelle ontwikkeling zorgen Jorn en Iwan ervoor dat ook uw data binnen de kortste keren wordt omgezet in een stroom aan informatie.  Samen bundelen Iwan en Jorn meer dan 15 jaar ervaring rond rapportering, dashboarding en analyse om jou beter bij te staan in je departement of bedrijf.